Descripció de les tasques a realitzar:
La persona seleccionada serà la corresponsable, juntament amb el cap de cuina, del bon funcionament del departament. Haurà de donar suport al seu superior en les tasques de gestió de torns, assignació de tasques al personal, comandes i proveïdors, elaboracions, estoc, presentació, participar en la creació de la carta i els menús. A més d'atendre els serveis d' esmorzar, dinar i sopar segons torns. Incorporació immediata. Imprescindible carnet de conduir i vehicle propi. Feina estable
Nombre de llocs de treball:
1
Requisits
Experiència prèvia requerida:
Persona amb experiència com a cuiner/a de restaurant d'hotel, amb do de gents i experiència en gestió d'equips, elaboració de quadrants i torns. Persona amb iniciativa pròpia i aportació d'idees per millorar, a qui li agradi la feina ben feta i sigui conscient del seu lloc dins l'equip. Incorporació immediata. Imprescindible carnet de conduir i vehicle propi. Feina estable.
Formació acadèmica:
Cicles Formatius (Grau Mig o superior)
Titulació específica:
Cuina
Contracte
Tipus de contracte:
De durada determinada amb possibilitat de fixe
Salari aproximat:
2000 bruts/mes
Tipus de jornada:
Jornada completa
Idiomes
Informàtica
Internet i correu electrònic:
Mig
Informació addicional
Observacions / Comentaris:
Feina a Riudellots de la Selva