Descripció de les tasques a realitzar:
QUÈ BUSQUEM?
Un/a AUXILIAR DE CUINA per unir-se a l’equip de cuina del Medplaya Hotel Sant Eloi, a la Costa Brava. Es tracta d’un hotel de temporada amb obertura de finals de maig a finals de setembre, de 3 estrelles ubicat a Tossa de Mar amb 137 habitacions
Com a part de l’equip de cuina, les teves funcions i responsabilitats seran:
- Preparar aliments, incloent tasques bàsiques com rentar, pelar, tallar ingredients i preparar carns i peixos.
- Cuinar i presentar elaboracions culinàries senzilles amb autonomia i responsabilitat, seguint les indicacions de la persona responsable de cuina.
- Assegurar una correcta conservació i emmagatzematge dels aliments, respectant les condicions òptimes de seguretat alimentària.
- Mantenir en tot moment l’ordre, la neteja i la bona imatge de l’espai de treball i dels estris utilitzats.
- Complir rigorosament amb les normes d’higiene, seguretat i salut alimentària establertes.
- Possibilitat d’assistir a les planificacions dels menús.
Nombre de llocs de treball:
1
Requisits
Experiència prèvia requerida:
A QUI BUSQUEM?
REQUISITS:
- Es valorarà positivament experiència prèvia en un lloc similar.
- Coneixements de tècniques culinàries de tall, preparació d’aliments i cocció bàsica.
- Coneixements de les normes de higiene i seguretat alimentàries.
Formació acadèmica:
Cicles Formatius (Grau Mig o superior)
Contracte
Tipus de contracte:
Fix-discontinu
Salari aproximat:
Segons conveni
Tipus de jornada:
Jornada completa
Idiomes
Informàtica
Informació addicional