Descripció de les tasques a realitzar:
Prestigiós hotel de 5 estrelles, busca incorporar al seu equip un/a Cambrer/a professional i apassionat/da pel servei al client.
Funcions principals
Muntatge, preparació i reposició del bufet d’esmorzars seguint els estàndards de qualitat i presentació.
Atenció directa al client a la sala, presa de comandes i servei de begudes/plats a la carta.
Assessorament sobre l’oferta gastronòmica (productes locals, saludables, opcions especials).
Atenció a dietes específiques, al·lèrgies i intoleràncies en coordinació amb cuina.
Mantenir la neteja, ordre i bona imatge de la zona d’esmorzars.
Suport en la gestió d’inventaris i control de minves.
Compliment estricte de les normes d’higiene i seguretat alimentària (APPCC).
Nombre de llocs de treball:
1
Requisits
Experiència prèvia requerida:
Experiència mínima d’1-2 anys en restauració, preferiblement en hotels de 4-5*.
Formació en Hostaleria, Restauració o Turisme.
Coneixements de tècniques de servei en sala i bufet.
Nivell alt de català i castellà, i bon nivell d’anglès; altres idiomes seran molt valorats.
Bona presència, atenció al detall i orientació al client.
Disponibilitat per treballar en torns de matí, caps de setmana i festius.
Formació acadèmica:
Cicles Formatius (Grau Mig o superior)
Contracte
Tipus de contracte:
FIXE - DISCONTINU
Salari aproximat:
A concretar
Tipus de jornada:
Jornada completa
Horari:
7 A 15 - 8 A 16 - 9 A 17
Idiomes
Coneixements d'idiomes :
Anglès : Avançat
Francès : Avançat
Informàtica
Internet i correu electrònic:
Mig
Informació addicional