Ofertes de treball

CAMBRER/A

Lloret de Mar

Publicat el 09/02/2024

Referència: offer_22662
Descripció de les tasques a realitzar: - Atenció al client: Elevar l' estàndard d' hospitalitat en cada interacció deixant una impressió duradora en cada client. - Preparació Mise-en-Place: Preparar tot el necessari per al servei per fer que tot flueixi sense problemes i amb estil. - Execució del Servei: Dur a terme la presa de comandes i/o la preparació de begudes amb rapidesa, gràcia i encant. - Responsabilitzar-se del Rang Assignat: Converteix-te en el guardià o guardiana del teu territori assignat, assegurant-te que cada client rebi l' atenció i la cura que es mereix. - Mantenir Ordre i Neteja: Mantenir tot impecablement ordenat i net és el teu mantra per assegurar una experiència excepcional per a tothom. - Treball en Equip: Ser el company d' equip més espurnejant i col·laboratiu. - Aconseguir l'Excel·lència del Servei: Seguir els procediments establerts és el teu guió per assegurar que cada client visqui una experiència de cinc estrelles. - Gestió de cobrament.

Requisits

Experiència prèvia requerida: - Experiència prèvia en el servei de bar i/o restaurant, amb un toc especial en cocteleria. - Parlar més d'un idioma. - Passió per oferir un servei excepcional, amb habilitats de comunicació que cautin. - Maneig del TPV i comandaments. - Desig d'aprendre, créixer i celebrar l'art de la hospitalitat amb un equip que se sent com a família.
Formació acadèmica: ESO / Graduat escolar

Contracte

Tipus de contracte: Indefinit
Salari aproximat: 1.450€ - 1.800€ nets/mes
Tipus de jornada: Jornada completa
Horari: Torn dia/nit a concretar

Idiomes

Castellà: Domini
Català: Mitjà
Coneixements d'idiomes :
Anglès : Avançat
Francès : Mitjà

Informàtica

Internet i correu electrònic: Mig
Altres Programes :
TPV i Mandos : Mitjà

Informació addicional

Observacions / Comentaris: Benvingut a Oh!lé Group on la diversió, la passió i els còctels es barregen per crear una experiència única a Lloret de Mar, la joia de la Costa Brava! Som un grup empresarial familiar que ha convertit l' hospitalitat en un art i el bon ambient en una tradició. Als nostres establiments, servim còctels creatius i casual food deliciosa amb un toc d' estil i diversió que ens distingeix dels altres des del primer glop fins a l'últim mos. Estem buscant talents apassionats i plens d'energia per unir-se al nostre equip i ser part de la màgia dels nostres locals. Si tens idiomes, ets compromès, tens unes habilitats excepcionals en el servei al client i un esperit d'equip imparable? Llavors volem conèixe't!
Creat un compte per inscriure't a l'oferta
Alta d'usuari
o si ja tens un compte
Inicia sessió