Descripció de les tasques a realitzar:
La persona seleccionada entrará a formar parte del equipo de cocina como cocinero/a, siguiendo las pautas del jefe cocina. Se encargará de preparar , conservación de alimentos, cocinar.
Nombre de llocs de treball:
1
Requisits
Experiència prèvia requerida:
Experiencia miníma de 2 años en cocina de restaurante o hotel.
Formació acadèmica:
Estudis Bàsics
Carnet de conduir:
Indiferent
Contracte
Tipus de contracte:
Fixe discontinu
Salari aproximat:
2500 brutos
Tipus de jornada:
Parcial
Horari:
SENSE ESPECIFICAR
Idiomes
Coneixements d'idiomes :
Francès : Es valorarà
Alemany : Es valorarà
Anglès : Es valorarà
Informàtica
Internet i correu electrònic:
Mig
Windows i ofimàtica:
Es valorarà
Informació addicional
Observacions / Comentaris:
Trabajo en equipo, responsable, organizado/a y que le guste la faena bien hecha.