Descripció de les tasques a realitzar:
Las funciones del puesto son:
- Seguir las indicaciones del/la jefe/a de cocina.
- Preparar los alimentos que van a ser cocinados: limpiar, picar, trocear, salpimentar, etc.
- Cocinar los platos del hotel utilizando los fogones, freidora, plancha, horno de gas, horno de convección, microondas, etc.
- Preparación de los platos y bandejas de alimentos.
- Conservación de materias primas y productos de uso en la cocina.
- Tareas de limpieza de la zona de trabajo al finalizar la jornada.
Nombre de llocs de treball:
2
Requisits
Experiència prèvia requerida:
mínimum 2 años
Formació acadèmica:
Estudis Secundàris (Batxillerat)
Contracte
Tipus de contracte:
fijo discontinuo
Salari aproximat:
1800€ brutos (segons conveni corresponent)
Tipus de jornada:
Jornada completa
Horari:
Seguido por la mañana
Idiomes
Coneixements d'idiomes :
Anglès : Es valorarà
Informàtica
Internet i correu electrònic:
Iniciat / usuari
Windows i ofimàtica:
Iniciat / usuari
Informació addicional