Descripció de les tasques a realitzar:
Supervisar i coordinar el servei de sala, assegurant el compliment dels estàndards de qualitat.
Organitzar els torns i coordinar el personal de cambrers/es.
Rebre i atendre els clients, gestionant reserves i possibles incidències de manera professional.
Col·laborar amb cuina i direcció per al correcte desenvolupament del servei.
Controlar el muntatge de taules, la presentació del personal i el compliment de les normes higiènic-sanitàries.
Donar suport en la formació i motivació de l’equip de sala.
Supervisar inventaris i necessitats de material.
Nombre de llocs de treball:
1
Requisits
Experiència prèvia requerida:
Experiència mínima de 2 anys en un lloc similar.
Capacitat de lideratge, comunicació i orientació al client.
Coneixements de protocol i servei.
Nivell mitjà/alt de francés i anglès (es valoraran altres idiomes).
Disponibilitat horària i bona presència.
Formació acadèmica:
Cicles Formatius (Grau Mig o superior)
Contracte
Tipus de contracte:
FIXE - DISCONTINU
Salari aproximat:
A concretar
Tipus de jornada:
Jornada completa
Idiomes
Coneixements d'idiomes :
Francès : Avançat
Informàtica
Internet i correu electrònic:
Mig
Informació addicional